Obedové menu na tento týždeň

Pondelok 11.11.2019

Polievka:1. Hrachová s párkom(1)
  1. 120g Bravčová panenka na tokajský spôsob s rokolicou, varené zemiaky s rozmarínom, šalát (1,3,7)
  2. 120g Vyprážaný syr , hranolky, tatárska omáčka (1,3,7)
  3. 120g Zapečené prírodné kuracie prsia,/šunka, hrozno,syr/, ryža, šalát (1,3,7)
  4. 150g Spišská fašírka, fazuľkový prívarok, chlieb (1,3,7)

Utorok 12.11.2019

Polievka:1. Hovädzí vývar s cestovinou /1/
  1. 120g Kurací rezeň v cestíčku so sezamovými semiačkami, ryža s hráškom, kompót (1,3,7)
  2. 150g Bravčové ražniči, varené zemiaky s vňatkou, kyslá obloha(1,3,7)
  3. 120g Sviečková na smotane, šľahačka,čučoriedky, domáce knedle (1,3,7)
  4. 120g Vyprážané rybie filé, hranolky, tatárska omáčka/1,3,7/
  5. 300g Bryndzové pirohy so smotanou a opraženou cibuľou, ovocie(1,3,7)

Streda 13.11.2019

Polievka: 1.Fazuľková kyslá /1,7/
  1. 120g Morčacie mäso na zelenine, slovenská ryža, mrkvový šalát(1)
  2. 300g Francúzske zemiaky, uhorka (1,3,7)
  3. 120g Bačovský bravčový rezeň, varené zemiaky s vňatkou, uhorka(1,3,7)
  4. 120g Držkový perkelt, knedle (1,3,7)
  5. 300g Buchty na pare so slivkovým lekvárom, ovocie(1,3,7

Štvrtok 14.11.2019

Polievka:  1. Slepačia s niťovkami/1/
  1. 300g Vyprážané kuracie stehno, ryža, kompót(1,3,7)
  2. 150g Segedínsky guláš „Špeciál“, domáce chlebové knedle(1,3)
  3. 120g Slimáky z bravčového karé, zapekané zemiaky so slaninkou, čalamáda (1,3,7)
  4. 200g Varený údený hovädzí jazyk, paradajková omáčka, domáce chlebové knedle (1)
  5. 300g Zemiakové placky so šunkou a salámou, kyslá kapusta, ovocie (1,3,7)

Piatok 15.11.2019 

Polievka:  1. Paradajková s abecedou  /1/
  1. 100g Morčacie prsia v cestíčku, opekané zemiaky, šalát (1,3,7/
  2. 120g Lesnícka krkovička na grile, tarhoňa, šalát (1,7 )
  3. 120g Pečený diviak na brusnicovej omáčke, dusená kapusta, domáce knedle/1,3,7/
  4. 300g Furmanské halušky so syrom, slaninkou , klobásou a smotanou /1,3,7/
  5. 120g Dusený losos na šampanskom „HUBERT“, hranolky, cesnakový dresing (1,3,7)

Sobota 16.11.2019 – MENU 4,50€

Polievka: Slepačia s niťovkami(1,3,7)
  1. 120g Prírodné kuracie prsia so šunkou a syrom, ryža, kompót (7)
  2. 120g Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, šalát(1,3,7)
  3. 300g Špagety so syrom a kečupom(1,3,7)

Nedeľa 17.11.2019 – MENU 4,50€

Polievka: Slepačia s niťovkami /1/
  1. 120g Kuracie rezne v tojobale, zemiaková kaša, kompót(1,3,7)
  2. 150g Bravčový perkelt, zemiaková kaša, uhorka (1)
  3. 120g Grilovaný Camembert. hranolky, tatárska omáčka (1,3,7)

Hodnota stravnej jednotky je 4,00 €

Objednávky 0902 391 193, 036/62 24959

Hmotnosť jedál je uvedená v surovom stave


Alergény: pri jedle sú zobrazené ( v zložených zátvorkách )

1.obilniny, 2.kôrovce, 3.vajcia, 4.ryby, 5.arašidy, 6.sója, 7.mlieko, 8.orechy, 9. zeler, 10.horčica, 11.sezam, 12.siričitany

 

Komentáre sú uzavreté.