Obedové menu na tento týždeň

Pondelok 18.1.2021    

Polievka: Hráškový krém (1,7)     2.Hovädzia s cestovinou /1/

  1. 120 g Roláda s bravčovej panenky na Taliansky spôsob, pretláčané zemiaky, šalát(1,3,7,8)
  2. 120 g Vyprážaný camembert s orechovou kôrkou, zapekané hranolky, marhuľová omáčka(1,3,7)
  3. 150g Kura na smotane / bez kosti/ , halušky, uhorka
  4. 300 g Fazuľový guláš s hovädzinou , chlieb( 1)

Utorok 19.1.2021

Polievka: 1. Držková (1)    2.Krúpová polievka so šunkou, kuracím mäsom a vajíčkom/1,3/

  1. 150 g Kuracie Cordon Bleu, 1/2ryža s kukuricou 1/2opkané zemiaky, šalát /1,3,7/
  2. 120 g Marinované hovädzie pečené na rýnsky spôsob , tarhoňa, cvikla(1,3,7)
  3. 150 g Bravčové karé v slaninovej kruste, hríbová omáčka, opekané zemiaky, šalát ( 1,3,7)
  4. 300 g Francúzske zemiaky, uhorka (1,3,7)
  5. 300 g Pizza /šunka, syr, kukurica, olivy,/ /1,3,7/

Streda 20.1.2021

Polievka: Vývar s pečeňovými haluškami(1)     2.Dubáková s koreňovou zeleninou /7/

  1. 150 g Vyprážaná bravčová krkovička, varené zemiaky s vňatkou, šalát(7)
  2. 300 g Pečené kuracie štvrte so šampiónmi , ryža s hráškom, šalát (1,3,7)
  3. 120 g Jelení perkelt, maslové halušky, uhorka(1,3,7)
  4. 150 g Pikantné morčacie mäsko, cestovina, šalát(1,7)
  5. 300 g Žemľovka s tvarohom a ovocím (1,3,7)

Štvrtok 21.1.2021

Polievka: Frankfurtská s párkom (1)     2.Zeleninová s abecedou /1/

  1. 120 g Španielsky vtáčik, ryža, cvikla(1,7)
  2. 120 g Morčacie rezne v haruľovom cestíčku , zemiaková kaša, šalát(1,3,7)
  3. 150 g Pečený diviak na šípkovej omáčke, domáce knedle /1,3,7/
  4. 300 g Baraní kotlíkový guláš, chlieb(1)
  5. 300 g Zemiakové šúľance, posypané s makom alebo sladkou strúhankou (1)

Piatok 22.1.2021

Polievka: Hrstková (1,3,7,8)     2. Tekvicová krémová /1,7/

  1. 250 g Pečené kačacie stehno ,domáce knedle, dusená kapusta (1,3,7) Menu 5,00€
  2. 150 g Zapečené kuracie prsia/šunka,syr,slivka/, prírodná omáčka, ryža, kompót(1)
  3. 120 g Vyprážané rybie filé , varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)
  4. 120 g Hovädzí guláš s tvarohovými rezancami /domáca knedľa/ (1)
  5. 300 g Špenátové halušky so syrovou omáčkou, ovocie(1,3,7)

Sobota 23.1.2021     Menu 4,50€

Polievka: Zeleninová s cestovinou (1,3,7)

  1. 150 g Vyprážané morčacie prsia, varené zemiaky s vňatkou, šalát
  2. 150 g Pečené bravčové stehno, kapusta, knedle (1,3,7)
  3. 300 g Zemiakové knedličky plnené ovocím, maslo, kakao /1,3,7/

Nedeľa 24.1.2020     Menu 4,50€

Polievka: Slepačia s niťovkami

  1. 150 g Vyprážaný bravčový rezeň, pretláčané zemiaky s paprikou, uhorka (1,3,7)
  2. 150 g Kurací stroganov, ryža, šalát
  3. 300 g Buchty na pare s jahodami, čokoládová poleva, /1,3,7/

Hodnota stravnej jednotky je 4,50 €

Objednávky 0902 391 193, 036/62 24959

Hmotnosť jedál je uvedená v surovom stave


Alergény: pri jedle sú zobrazené ( v zložených zátvorkách )

1.obilniny, 2.kôrovce, 3.vajcia, 4.ryby, 5.arašidy, 6.sója, 7.mlieko, 8.orechy, 9. zeler, 10.horčica, 11.sezam, 12.siričitany